VIANOR Botoșani îți oferă posibilitatea să te programezi online pentru schimbul anvelopelor.

Prima companie din Botoșani ce activează în domeniul AUTO, vine cu servicii unice pentru clienții ei. VIANOR Botoșani, oferă posibilitatea de a achiziționa anvelope noi, produse de către firmă Nokyan Tires, compania finlandeză are cele mai bune rezultate în domeniul producției de anvelope, atât pentru autoturisme cât și pentru mașini agro-industriale.

VIANOR Botoșani oferă clienților posibilitatea de a achizționa anvelope, jante, accesorii, consumabile, dar pe lângă acestea puteți realiza schimbul anvelopelor de sezon, beneficiind gratuit de Hotelul De Anvelope, sună interesant?

Hotelul de anvelope este un concept nou, prin care VIANOR Botoșani, depozitează anvelopele clienților și le păstrează în condiții ideale pe durata întregului sezon. Puteți achiziționa consumabile, beneficiind de schimb gratuit, dar și sevicii complete de roți.

VIANOR Botoșani începând de anul acesta pentru a fluidiza schimbul anvelopelor și-a realizat propriul website, unde găsiți toate informațiile necesare, dar și formulare prin care informați compania cu probleme ce doriți să le

remediați.

Noutatea este că acum, puteți realiza o programare și o rezervare în privința schimbului de anvelope, ceea ce trebuie să faci este să intrii pe www.vianorbt.ro/programare-online acolo

completați datele necesare, după care specificați data și ora când doriți să schimbați anvelopele după care completați în câmpul subiect toate detaliile suplimentare dorite (numărul de anvelope, tipul autoturismului, dacă aveți sau nu mai multe autovechicule) aceste informații sunt necesare pentru a estima exact timpul petrecut în service-ul VIANOR Botoșani.

Gândiți-vă aveți programare, nu mai stați la cozi interminabile, nu mai pierdeți timpul, aveți prioritate și știți sigur că aveți asigurat schimbul anvelopelor de sezon. Toate acestea pentru că ne pasă de clienți și dorim să modernizăm și să dinamizăm programarea schimbului de anvelope.

Pentru Informații suplimentare ne puteți contacta, iar în cazul programărilor online trebuie să confirmați telefonic, dacă uitați, vă sunăm noi!

 

0 comments

Write a Comment

Fields with * are required