Adina Suditu

Director General
În 2003 când au fost puse bazele unui service de roți și comercializarea anvelopelor second și alte accesorii, nu credeam că o să rămânem atât de stabili pe piață. Dar calitatea serviciilor, experiența angajaților, materialele folosite, au făcut dintr-un mic atelier, un mare competitor pe piața locală. Din 2012 suntem partener oficial VIANOR și acest lucru nu ne face decât să avem speranța că progresul nostru depinde doar de unitatea echipei.
De aceea am hotărât ca în fiecare an să ne dinamizăm serviciile, oferind clienților de la servicii standard de achiziționare/schimbare anvelope, la îndreptare jante, mecanică roți, accesorii și consumabile, spălătorie auto, cosmetică, servicii pentru autospeciale agricole și de tonaj.

Experiență: 15 ani

Calificări: Expert Vânzări & Achiziții Jante - Anvelope - Consumabile

Archip Daniel

Partener / Specialist Mecanic
Cunosc povestea Vianor Botosani încă de la începuturile sale timide, dar acum pot spune că sunt mândru de ceea ce s-a construit și s-a realizat aici. Planuri mărețe avem și pe viitor, dorim să creștem să ne extindem să avem o capacitate mult mai mare de lucru.
VIANOR Botoșani, a fost și rămâne pionierul acestui segment de piață, deoarece suntem de peste 15 ani, iar acest lucru ne face să avem o experiență importantă prin care putem să aducem un plus de valoare acestui segment.

Experiență: 20 ani

Domenii: Mecanică, Roți, Jante

Suditu Adrian

Director vânzări
Fiind de la începuturile acestei companii, cunosc foarte bine domeniul și mă ocup de tot procesul de vânzare, achiziție, uneori și mecanică dacă este cazul, pot să ofer sfaturi prețioase colegilor și să le coordonez activitatea eficient astfel ca la finalul zilei să avem doar rezultate satisfăcătoare.
VIANOR Botoșani pune la dispoziția tuturor clienților clienților cele mai bune servicii de pe piață, avem anvelope care obțin cele mai bune rezultate în teste, suntem mândrii că avem un parteneriat cu Nokian Tyres, poate cel mai bun producător de anvelope din lume.

Experiență: 20 ani

Domenii: Mecanică fină, roți, jante, anvelope

Calificări: Expert Nokian Tyres

Crăciun Octavian

Mecanic Roți

Cine sunt si cu ce se ocupa? Munca unui mecanic auto include întretinerea si repararea vehiculelor de transport.

Care sunt îndatoririle postului? Obligațiile implică: inspecția mașinilor pentru a descoperi defectele, hotărâri cu privire la procedurile de reparații, stabilirea gradului de uzură al mașinii în raport cu condițiile de funcționare ale părților componente, reparații si înlocuiri ale diferitelor piese, ansamble și subansamble, precum și a accesoriilor acestora (ex., motoare, cutii de viteză, ambreiaje, sisteme de frânare, alternatoare, sisteme mecanice, hidraulice și pneumatice), producerea si recondiționarea părților componente, asamblarea accesoriilor mașinii, întreținerea periodică și garantarea inspecțiilor / reparațiilor precum și îndeplinirea unei game largi de lucrări de reparații.

Experiență: 8 ani

Calificări: Expert în mecanică roților, jante, anvelope.

Florescu Ciprian

Mecanic Roți
Nu există satisfacție mai mare, ca atunci când pui pe picioare un lucru ce nu funcționa, nu există meserie care să te facă să fii mulțumit, dacă nu faci acel lucru din pasiune, de aceea consider că această meserie, de mecanic, mă face să spun că sunt mulțumit și fericit că ajut oamenii și mașinile lor.
Cât despre colectivul și firma VIANOR Botoșani, doar cuvinte de laudă, suntem o familie în care ne înțelegem bine, suntem constanți în ceea ce facem, calculăm fiecare etapă ce trebuie urmată, nu facem nimic fără să ne consultăm și doar așa putem realiza lucruri frumoase împreună.

Experiență: 10 ani

Calificări: Expert mecanică roți

Domenii: Mecanică, Roți, Anvelope, Jante

Baghiu Adelin

Mecanic
La VIANOR am cunoscut cele mai mari responsabilități ce mi-au oferit posibilitatea de crește constant și de a mă specializa cât mai bine. Un colectiv performant și dornic de a urca profesional cât mai sus, oferind siguranță clienților dar cel mai important este faptul că avem încredere în noi, astfel dezvoltăm de la an la an noi servicii.
Școala profesională, dexteritate manuală, imaginație tehnică, vedere spațială, răbdare, precizie, abilitate de auto-organizare a muncii, vedere perfectă și condiție fizică generală bună.

Experiență: 9 ani

Calificări: Certificat mecanic.

Mandache Gheorghe

Mecanic
Din pasiunea pentru mașini s-a născut și interesul meu de a fi mecanic. De mic mi-am dorit să fac lucrul acesta, să meșteresc și să fac lucrurile să funcționeze ca la început.
De ceva timp am ajuns să lucrez la VIANOR Botoșani, aici am găsit un mediu de lucru plăcut, profesionist, cu oameni de calitate dornici să crească în domeniile ce activează. Părerea mea este că,  rezultatele unui om vin doar în cadrul unui colectiv stabil, dinamic din punct de vedere al activităților dar și dorința tuturor de a progresa.

Experiență: 13

Domenii Mecanică: 3

Calificări: Mecanică ( Roți, Motor, Electrică)