Vânzări Anvelope&Jante

Anvelope și jante pentru toate buzunarele.

Experiența noastră în comercializarea de anvelope și jante este una vastă. Deținem un portofoliu prin care putem spune că suntem printre primele companii de profil din zonă. Parteneriatul cu VIANOR ne-a oferit posibilitatea de a crește exponențial.

Credem cu tărie în valorile noastre și dorim să externalizăm în fiecare an serviciile oferite. VIANOR Botoșani vă așteaptă cu cele mai bune oferte de preț și servicii. Pentru informații suplimentare așteptăm să ne contactați fără ezitare.

Service Roți & Jante

Vânzări și service de anvelope și jante.

Cine se trezește de dimineață ajunge la noie! Mașina ta are nevoie de o îngrijire constantă/ Dacă treci la momentul potrivit pe la noi, pentru o verificare a roților, poți ajunge acolo unde îți dorești și fără evenimente.

Dacă ți-ai schimbat anvelopele, noi îți recomandăm să ne faci o vizită pentru a verifica jantele, pneurile, montajul, echilibrarea etc. De ce? Pentru că în fiecare zi în care circulăm, anvelopele se tocesc, iar dacă nu se uzează uniform rulajul mașinii devine unul mai greu. Jantele pot avea mici lovituri și se pot strâmba având nevoie de o echipa de profesioniți, așa că te așteptăm.

Service Consumabile

Purtăm grija mașinii tale!

Din dorința de a evolua pentru a satisface toate cerințele clienților, am decis să comercializăm o gamă variată de consumabile auto, astfel ne-am extins aria de activitate. Oferim clienților schimbul de ulei, filtre dar și alte consumabile.

Oferim garanția celor mai bune produse, de la cei mai importanți producători din lume, astfel ne asigurăm că serviciile noastre sunt de calitate. Siguranța ta și a mașinii tale contează, investește în confortul tău.

Hotel Anvelope&Jante

Nu ai spațiu pentru depozitarea jantelor sau anvelopelor?

Este mult mai simplu să lăsați depozitarea jantelor sau a anvelopelor pe mâna specialiștilor, economisiți timp, spațiu, bani. VIANOR Botoșani se ocupă de găzduirea anvelopelor și jantelor de peste 8 ani în care avem peste 100 de clienți.

Hotelul de anvelope și jante vă așteaptă și dorește să vă găzduiască toate jantele și anvelopele îndiferent de sezon. Prețuri și servicii fără concurență.