SC Guten Farth Srl a fost înfiinţată în anul 2003, de către asociatul unic Suditu Adina Elena având capital integral prival. Societatea şi-a început activitatea cu o mică vulcanizare auto, cu un singur angajat asigurând servicii de reparaţii anvelope, montaj şi echilibrare roţi şi vânzare de anvelope second hand achiziţionate de pe piaţa internă.
Din dorinţa de a ne dezvolta şi de a oferi clienţilor noştri servicii şi produse noi, am reuşit în trei ani să construim un service mai mare pe care l-am dotat cu echipamente moderne, mărindu-ne colectivul la 4 angajaţi. Urmărind tendinţele pieţei, în 2008 am început să comercializăm anvelope noi şi jante, renunţând la vânzarea de autovehicule.
Cu paşi mici, dar siguri, prin seriozitate şi perseverenţa, investind permanent în utilaje şi echipamente de generaţie nouă, am reuşit să ne mărim constant numărul de clienţi persoane fizice şi juridice. În 2012 am semnat un contract
De reprezentare şi franciza devenind parteneri în reteau de service-uri Vianor- deţinută de Nokian Tyres. Adaptându-ne cerinţelor în continuă schimbare ale clienţilor şi din dorinţa de a oferi un pachet cât mai complex
De servicii, din 2015 am deschis şi o spălătorie auto iar de la finalul anului 2017 asigurăm şi sevicii de service rapid-schimb de uleiuri şi filtre.
În momentul de faţă, pe segmentul de service roti acoperim toate operaţiunile necesare atât pentru autoturisme, suv-uri şi camionete cât şi pentru camioane de mare tonaj şi utilaje agro-industriale.